/
Dhoma e ngrënies Laly
Estetike, moderne, komode.
/
Dhoma e gjumit Mono
Elegancë, komode, elegante.
/
Set Pablo Corner
Elegancë, e gjerë, e rehatshme.
/
Icona Anthracite Tv Unit
Moderne, elegante, multifunksionale.
/
Set divanesh Roza
Të rehatshme, elegante, elegante.
SINCE 1958

68

YILIN

DENEYİMİ

NILL'S

Si NILL'S; Ne nuk dizajnojmë vetëm produkte; ne ju kuptojmë, kujdesemi për kërkesat tuaja, vlerësojmë idetë tuaja dhe punojmë me të gjitha forcat tona për të ndërtuar një të nesërme më të mirë së bashku.


Aktivitetet e gjeneratës së parë, të cilët patën një pjesë në krijimin e Ankara Siteler, një nga qendrat e para tregtare dhe dyqanesh të mobiljeve në Turqi në vitin 1958, konsiderohen si fillimi i aventurës së dekorimit të Nill's dhe nën-markave të saj.


Në këtë proces ne u përfshimë edhe në punimet e mobilimit dhe dekorimit të Asamblesë së Madhe Kombëtare Turke dhe puna e bërë këtu ishte efektive në marrjen e vendimit për të vazhduar në industrinë e mobiljeve.


Prodhimi i mobiljeve filloi në vitin 1958 nën udhëheqjen e Ahmet Ortakcı dhe në këtë mënyrë u hodhën themelet e cilësisë së Nill-it, e cila ka zgjatur për më shumë se gjysmë shekulli.

DAHA FAZLASI >

Projekti

Me mbi gjysmë shekulli përvojë, Nill's është një markë që ka bërë emër me projektet që ka zhvilluar, krijuar dhe finalizuar në të gjithë botën, nga ideja në dizajn, nga produkti në hapësirë, me ekipin e saj. Duke ofruar dizajne produktesh dhe projektesh arkitekturore në përputhje me frymën e mjedisit në hapësirat e jetesës, si hotele, shtëpi dhe zyra, Nill's përdor përpjekjet e mjeshtrave tradicional dhe arkitektëve modernë për të krijuar së bashku hapësira të përjetshme. Duke vepruar me synimin për të pranuar linjën e vet të dizajnit si standard në të gjithë botën, Nill's e transformon ekspertizën dhe mjeshtërinë e saj në ide, hapësira dhe produkte inovative duke e përzier me teknologjinë e kohës së saj. Me kalimin e viteve, Nill's ofron perspektivat e saj për arkitekturën e brendshme dhe dizajnet e hapësirave të jetesës për shijen e të gjithë botës me projektet e saj.

Pas Sherbimit te Shitjes

Kultura e Nill`s, e ndërtuar mbi rrënjët e mbi 50 viteve përvojë të thellë, i sheh koleksionet që ofron në dyqanet e saj në Turqi dhe në mbarë botën, projektet që prodhon dhe të gjitha shërbimet arkitekturore që ofron si bartës të historisë së saj. Ai e zhvillon historinë e tij, të cilën e rishkruan çdo ditë, me përfitimet që ofron për të gjitha nevojat në çdo jetë me të cilën bie në kontakt. Ajo pranon parimin e kënaqësisë 100% të klientit nga prodhimi në shitje dhe veçanërisht pas shitjes si një pjesë e domosdoshme e markës së saj. Pas shitjes, ajo vazhdon të prodhojë ide dhe zgjidhje për të gjitha llojet e nevojave të klientëve të saj. Duke punuar për të dizajnuar dhe prodhuar më mirë çdo ditë, Nill's ndjek dhe zotëron të gjitha produktet e saj të përfshira në hapësirën e banimit nga dita e parë deri në të fundit. Nill's dëgjon dhe kupton klientët e saj që në momentin e parë, kujdeset për kërkesat e tyre, vlerëson idetë e tyre dhe prodhon nevojat e së nesërmes në përputhje me rrethanat.

Dizanji I brendshem

Nill's e konsideron të domosdoshme të pasqyrojë frymën dhe stilin e vet në projektet që prodhon në 12 dyqanet e saj dhe të gjitha ambientet në Turqi, dhe jo vetem. Ai përdor të gjitha palët e treta me të cilat punon, arkitektët që projektojnë botën e së nesërmes dhe mjeshtrit unikë të punimeve të lashta të drurit për të krijuar dhe mbështetur linjën e Nill's. Ajo synon të prodhojë çdo produkt të nevojshëm në çdo moment të jetës brenda kornizës së qasjes së vet të dizajnit dhe të kontribuojë në kulturën e arkitekturës së brendshme me ide inovative dhe origjinale. Ai interpreton kritere të tilla si ngjyra, forma dhe integriteti në dizajn me një kuptim unik dhe pranon çdo hapësirë jetese që krijon si produktin e vet. Në dritën e të gjitha këtyre ideve, treguesi më i rëndësishëm i kulturës së Nill’s mund të shihet si hapësira që pasqyrojnë identitetin e tij.

Yeni Ürünler