MOSAIC

MOSAIC

Dhoma e ngrënies  Mozaik, e projektuar me frymëzim nga qëndrimi i fortë i natyrës, bie në sy me sipërfaqet e saj të qelqit të veshur me ngjyrë qeramike mat dhe grafit. Seti mbështetet nga këmbë dhe profile metalike, duke e çuar qëndrueshmërinë në nivelin tjetër. Tavolina e ngrënies, e cila mund të zmadhohet me një mekanizëm hapjeje të njëanshme, kursen hapësirë dhe lehtëson jetën e përditshme.

OTHER PRODUCTS